– Jeg trengte det målet

Publisert

Antony er ikke lenger Erik ten Hags førstevalg ute på høyrekanten, men søndag kom brasilianeren inn og sørget for at det ble ekstraomganger med sin scoring i det 87. minutt.

En særdeles viktig scoring for United, men også et stort øyeblikk for Antony selv.

– Personlig var det et veldig viktig øyeblikk for meg. Jeg trengte det målet. Ikke én gang stoppet jeg å tenke på det og å jobbe, sier han, ifølge ESPN.

– Det er kamper som dette som viser verdien vår og jeg tror dette vil motivere alle for resten av sesongen, fortsetter han.

Antony var utvilsomt en lettet mann etter seieren over Liverpool.

Antony har fortsatt til gode å notere seg for scoring eller assist i Premier League denne sesongen, og 24-åringen har blitt sterkt kritisert for sine prestasjoner, egentlig siden han ble hentet for 85 millioner pund i 2022.

Kantspilleren forteller imidlertid at han jobber hardt for å komme opp på det nivået som kreves, og kanskje spesielt bruken av høyrefoten, som han satte inn 2-2-målet med.

– Det har vært en periode med mye læring. Jeg prøver å lære av all kritikk, og forstå hvor jeg kan forbedre meg. Jeg har jobbet for å utvikle meg og vise mine fotballkvaliteter på banen. Jeg har også trent høyrefoten min, å gjøre den bedre.

– Jeg kjenner potensialet mitt og jeg vet hvorfor Manchester United hentet meg. Jeg ønsker å betale tilbake alt dette på banen.

Powered by Labrador CMS