– Jeg trenger å snakke med Rashford

Rio Ferdinand uttaler seg om hvorvidt United bør beholde eller kvitte seg med Marcus Rashford. 

Publisert

Denne sesongen har ikke vært noen dans på roser, verken på eller utenfor banen for Marcus Rashford. Manglende prestasjoner, festing, sykdom og vraking fra det engelske landslaget har preget angriperens sesong. 

Rio Ferdinand deltok i en video med Daily Mail hvor han ble spurt om han ville beholde eller selge ulike United-spillere. Da Rashford sitt navn dukket opp slet United-legenden med å bestemme seg. 

HAR SLITT: Rashford har slitt denne sesongen. Her fra FA-cupfinalen mot Manchester City hvor han bidro med en glimrende crosser i forkant av 2-0-scoringen.

– Rashford er en interessant en. Jeg trenger å snakke med Rashford for å finne ut hvor hodet hans er og hva han ønsker å gjøre, forklarte 45-åringen før han fortsatte: 

– Hva er grunnen til nedgangen i prestasjonene? Hvis jeg hadde fått de riktige svarerne ville jeg behold han, hvis jeg ikke likte det jeg fikk høre ville jeg solgt han. 

Denne sesongen leverte Rashford beskjedne åtte scoringer og fem målgivende pasninger, mens han sesongen før leverte hele 40 målpoeng hvor 30 var scoringer og ti målgivende pasninger. 

Powered by Labrador CMS