Sir Jim Ratcliffe smiler

RATCLIFFE I EN MELDING TIL MUST:

– Jeg tar jobben og ansvaret veldig seriøst

Publisert Sist oppdatert

I kjølvannet av søndagens nyhet om at Sir Jim Ratcliffe har overtatt 25 prosent av aksjene i Manchester United, har Ineos-eieren skrevet en melding til klubbens største supporterorganisasjon, MUST:

«Kjære MUST,

Jeg ønsker å skrive til dere nå gitt den avgjørende rollen supporterne har for fremtiden til Manchester United. I tillegg ser vi ansvaret vi har som en konsekvens av vår rolle i klubben.

Jeg er sikker på at vi er i stand til å bringe sportslig suksess på banen som et supplement til den kommersielle suksessen klubben har hatt. Det kommer til å kreve tålmodighet i kombinasjon med høy kvalitet i lederskapet av klubben.

Dere har ambisjoner for Manchester United, og det samme har vi. Det finnes ingen garantier i idrett, og ting kan ta tid, men vi er her på lang sikt for å bringe klubben tilbake der den hører hjemme: Helt i toppen av engelsk, europeisk og global fotball. Det er et ansvar jeg tar veldig seriøst.

Vær likevel oppmerksomme på, slik det er med alle avtaler, at kjøpet må godkjennes. Derfor forventer vi ikke å uttale oss om ting som omhandler klubben før avtalen er komplett.

Sir Jim Ratcliffe

Eier av Ineos.»

Powered by Labrador CMS