- Jeg skjønner interessen, men vi har ikke hørt noe fra United

Crystal Palace sin sportsdirektør Dougie Freedman linkes jevnlig til Manchester United, men i Sør-London vil Palace-eier Steve Parish nødig gi slipp på Freedman. 

Publisert

Crystal Palace-formann og eier Steve Parish sparer ikke på rosende ord om sin sportsdirektør Dougie Freedman som nå linkes til en tilsvarende jobb Manchester United. 

Det skjer omtrent samtidig som at Jean-Claude Blanc spås å bli Richard Arnolds etterfølger i Manchester United. 

Parish påpeker imidertid at det ikke har vært noen samtaler med Manchester United om å la Freedman forlate Selhurst Park til fordel for Old Trafford. 

LINKES TIL UNITED: Dougie Freedman er i dag sportsdirektør i Crystal Palace der han har hatt betydelig suksess med spillerne han har hentet til klubben.
LINKES TIL UNITED: Dougie Freedman er i dag sportsdirektør i Crystal Palace der han har hatt betydelig suksess med spillerne han har hentet til klubben.

- Han er veldig viktig for oss. Han har sterke bånd til denne klubben og jobber svært hardt. Vi har hentet flere virkelig gode spillere under ham og i overgangsvinduene, som er noe av det mest krevende i fotball, er det kjekt å være i hans selskap. At han linkes til andre klubber viser bare at han gjør ting riktig, sier Parish til den populære podcasten «The Rest Is Football» med Gary Lineker og Alan Shearer som verter. 

Den tidligere angrepsspilleren har ikke bare en høy stjerne hos eieren av Palace. Freedman er også meget populær blant fansen etter 108 mål på 368 kamper for klubben.  

Freedman har tidligere vært manager for Palace, Nottingham Forest og Bolton. I 2017 vendte Freedman tilbake til Selhurst Park som sportsdirektør og 49-åringen fra Glasgow kjenner Sir Alex Ferguson godt. 

Det har ført til intense spekulasjoner om at Freedman kan overta jobben til John Murtough i United så snart Sir Jim Ratcliffe og INEOS offisielt er inne på eiersiden i United. 

Parish avviser imidlertid at det har vært noen kontakt mellom United og Palace. 

Også Monacos sportsdirektør Paul Mitchell blir stadig linket til United. 

Powered by Labrador CMS