– Jeg ser en spiller som bryr seg

Publisert Sist oppdatert

Mye var ikke bra mot Bournemouth, men én som derimot gjorde jobben sin var kaptein Bruno Fernandes, som sørget for at United fikk med seg et poeng med sine to scoringer.

Det var 29-åringens 10. og 11. målpoeng på de siste 16 kampene.

Etter kampslutt fikk Fernandes ros av Jamie Redknapp i Sky Sports-studio, som mener portugiseren viser en vilje og lyst som en ikke ser hos alle hans lagkamerater.

– Han får mye kritikk, Bruno. Mye kritikk. Noe av det skjønner jeg, men jeg synes også det er urettferdig.

– Når jeg ser ham spille, ser jeg en spiller som genuint bryr seg. Det er frustrasjon der, og ja, noen ganger det en smålighet og han kjefter på spillerne sine, men hvis jeg kom til klubben eller hvis Erik ten Hag beholder jobben sin, så er han den type spiller du ønsker å bygge laget rundt. Han får ting til å skje. 

Redknapp tror den frustrasjonen vi stadig ser fra Fernandes kommer av at medspillere ikke viser samme engasjement.

– Det frustrasjonen hans kommer fra er at jeg ikke tror folk bryr seg like mye som ham. Jeg ser på det som en slags epidemi i klubben, hvor folk egentlig ikke gjør nok ... bryr de seg egentlig? Flyr de inn i taklinger? 

– Han derimot gjør det, og noen ganger kommer han i situasjoner som han ikke burde. Men det jeg kan fortelle er at han bryr seg om klubben sin, om laget sitt.

– Han fikk laget sitt tilbake i kampen i dag - og jeg vet at det andre målet var straffespark - men jeg kan se en spiller som du kan bygge laget rundt, og jeg ser ikke mange andre spillere som deler den sammen sulten som han har.

Powered by Labrador CMS