Erik ten Hag, pressekonferanse, 15. februar 2024.

DEL TO AV PRESSEKONFERANSEN:

– Jeg prøvde virkelig å få inn enda en spiss

Publisert Sist oppdatert

På del to av pressekonferansen handlet en del om skadesituasjonen og Sir Jim Ratcliffe, og spiss-situasjonen uten Rasmus Højlund ble også et tema på del to av pressekonferansen.

Erik ten Hag la ikke skjul på at han gjerne skulle hatt en ekstra spiss. 

– Da jeg fikk nyheten om Anthony Martial [skaden] i starten av januar, så prøvde jeg virkelig å få inn enda en spiss. For vi er sårbare der. 

Problemet var, som det ofte er, penger. Og ikke mangel på penger i klubben, men Financial Fair Play-restriksjonene klubben er under. 

– FFP var problemet – vi kunne ikke gjøre det. 

Martials skade har skapt problemer for Ten Hag.

Da det ble problematisert at United signerte én spiss i sommer heller enn to, så lo Ten Hag.

– Du er en fotballmanager! Det er enkelt! Det handler om penger. FFP! Hvis det bare var så enkelt...

– Jeg ønsket som sagt å bringe inn en spiss i vinter, men det var ikke mulig. Og vi hadde på lignende vis våre problemer med FFP i sommer, selvsagt. 

– Selvsagt ville vi vurdert det hvis det var en mulighet for det, men slik var det ikke. Vi var veldig glade for å signere Rasmus Højlund, for det er en spiller på Manchester Uniteds nivå, sa Ten Hag, og snakket om et vanskelig spissmarked med mangel på gode alternativer.

Ten Hag forsvarte også Martial ved å snakke om at United spilte sin beste fotball med franskmannen på banen forrige sesong, snakket om at Antony har noe å bevise fremover, og at Garnacho har vært veldig god i det siste.

Powered by Labrador CMS