- Jeg kommer til å være tilbake veldig snart

Publisert

Lisandro Martinez nærmer seg retur. I et ferskt intervju med MUTV forteller argentineren at han nærmer seg klar for spill igjen. 

- Jeg har det bra, veldig bra om jeg skal være ærlig, sier han med et smil.

- Rehabiliteringen min har vært akkurat som jeg ønsket. Jeg føler meg sterk og gjør akkurat som jeg skal sammen med Ibra (Kerem), fysio. Han har virkelig hjulpet meg tilbake. 

- Samtidig må jeg være tålmodig. Jeg vet at jeg kommer til å være tilbake snart, veldig snart. Det tar den tiden det tar og vi er nødt til å være tålmodige. 

Midtstopperen har vært sårt savnet i et United-lag som har sluppet inn 29 mål på de 21 kampene Martinez har vært ute etter at han forsvant med skade etter kampen mot Bayern München 20. september. 

25-åringen sier det ikke alltid er så lett å gå rundt skadet og ikke få bidra på laget.

- Det er tøft, spesielt når man har to skader og seks-sju måneder ute. Jeg føler meg likevel sterk mentalt. Jeg har med meg gode verdier fra familien, som handler om å aldri gi opp, så dette har bare gjort meg enda sterkere. 

- Det er en del av fotballen (å kunne bli skadet), så jeg er bare nødt til å akseptere at det er sånn. 

Nå gleder midtstopperen seg virkelig til å igjen ikle seg den røde United-drakta.

- Jeg elsker klubben og elsker dette stedet. Jeg er så takknemlig for å kunne være her hver eneste dag og kunne bruke tid sammen med fysioene, materialforvalterne og hele laget. 

Powered by Labrador CMS