PRESSEKONFERANSEN FØR FINALEN:

– Jeg kom hit for å vinne trofeer

Publisert Sist oppdatert

Lørdag får Erik ten Hag og Manchester United muligheten til å avslutte en svært vanskelig sesong med et FA-cuptrofé, når Manchester City står på motsatt banehalvdel på Wembley.

– Jeg kom hit for å vinne trofeer, og lørdag er neste mulighet for å oppnå dette. Vi gjorde oss fortjent til denne muligheten som et lag, og nå må vi gå for det, sier Ten Hag på pressekonferansen før finalen.

Nederlenderen er som alle vet en hardt presset mann, og spørsmålet er om dette blir hans siste kamp som United-manager.

Det vil imidlertid ikke Ten Hag selv spekulere i.

– Jeg har ingenting å si. Jeg fokuserer bare på jobben jeg må gjøre, og det er nå vinne kampen på lørdag, så å fortsette med prosjektet.

Finalen på Wembley kan potensielt bli Ten Hags siste kamp som United-manager.

På spørsmål om en eventuell seier i det store bildet kan redde sesongen, svarer Ten Hag:

– FA-cupfinalen er en stor begivenhet og vi er der, selv om sesongen ikke har gått vår vei så er vi der. 

– Vi har en mulighet, og det har aldri vært lett, men vi må gå for det, vi må tro på det som vi ofte gjorde forrige sesong, som vi ofte har gjort mot gode motstandere, vi må spille vår beste fotball og jeg forventer det igjen på lørdag.

Det ble to tap mot City i ligaen denne sesongen (0-3 hjemme og 1-3 borte), og på pressekonferansen måtte Ten Hag svare på om han tenker å endre tilnærming til denne kampen i et forsøk på å få et bedre resultat.

– Jeg synes vi var veldig på høyde frem til en VAR-avgjørelse på Old Trafford, en tøff avgjørelse syntes jeg. Ingen forstod det, og vi har ikke sett en lignende avgjørelse resten av sesongen.

– På Etihad var vi veldig med i kampen i 70 minutter, vi hadde muligheter til å få det andre målet, og så hadde de en benk. På lørdag vil vi ha en benk.

Powered by Labrador CMS