– Jeg har vært gjennom noen veldig tøffe øyeblikk

Publisert

Brasilianske Antony har vært gjenstand for store mengder kritikk denne sesongen.

Etter en tidvis lovende debutsesong på Drømmenes Teater, som spesielt helt i begynnelsen inneholdt flere gode øyeblikk, har kantspilleren slitt med å finne formen denne sesongen.

En del av grunnen til det er at han i en liten periode i høst tok pause fra Manchester United-laget på grunn av en pågående etterforskning mot ham i kjølvannet av at ekskjæresten hadde anklaget ham for vold.

24-åringens formdupp kulminerte i at han først ble benket til fordel for Omari Forson i 1-2-tapet hjemme mot Fulham i februar. I samme kamp ble han også oversett da Erik ten Hag jaktet scoring.

Først på overtid fikk Antony entre Old Trafford-matta.

Siden har han vist solide tegn til bedring, og i kvartfinalen av FA-cupen hjemme mot Liverpool i mars scoret han målet som reddet ekstraomganger på Drømmenes Teater.

For to uker siden leverte han trolig sesongbeste da det ble et surt 3-4-tap borte mot Chelsea på Stamford Bridge.

I et intervju med MUTV forteller Antony at han er fornøyd med måten han har klart å snu ting på.

– Jeg er veldig fornøyd med formen min. Jeg har jobbet hardt hver eneste dag i flere måneder for dette, så jeg er fornøyd med prestasjonene mine og håper å bli bedre hver eneste dag, forteller 24-åringen.

Han legger imidlertid ikke skjul på at han har en del å gå på.

– Jeg vet at det er mye jeg kan forbedre, og det er også noe jeg jobber med.

På Stamford Bridge leverte Antony en silkemyk målgivende pasning til Alejandro Garnachos 3-2-scoring.

– Jeg var veldig fornøyd med pasningen. Jeg tror folk kan forvente mye bra fremover. Selvtilliten min er tilbake. Det til tross for at jeg har vært gjennom veldig tøffe øyeblikk. Nå har jeg klart å snu ting rundt, og jeg fortsetter å jobbe hardt, slår brasilianeren fast.

Søndag får han en ny mulighet til å bli toneangivende når Coventry venter i semifinalen av FA-cupen på Wembley.

– Å spille en semifinale på den historiske arenaen er viktig for oss. Vi må ha stor respekt for dem selv om de spiller i Championship. Jeg ser virkelig frem til det. Vi vet hvor viktig dette er for klubben og for fansen, og jeg føler vi skylder dem å ta oss til finalen.

Mye av æren for at Manchester United skal spille semifinale skal som nevnt Antony ha etter sin glitrende scoring mot erkerival Liverpool.

– Jeg kommer til å huske det øyeblikket for resten av livet. Før kampen hadde jeg en følelse av at noe bra ville skje, og jeg er glad for å hjelpe laget. Det var en minneverdig dag.

Powered by Labrador CMS