Marc Skinner applauderer fansen, 06.10.2023.

– Jeg har tro på at vi kan slå enhver motstander

Publisert

I kveld spiller Manchester United-kvinnene hjemme mot PSG i den første av to Champions League-kvalifiseringskamper. 

Kampstart er 21.00 (skandinavisk tid), og oppgjøret sendes på MUTV.

PSG har en del Champions League-erfaring, og har tidvis skapt trøbbel for gode Lyon i de franske turneringene (de vant blant annet ligaen i for to år siden), men United-hovedtrener Marc Skinner er uansett optimistisk før lagene møtes.

– Jeg har tro på at vi kan slå enhver motstander, sa Skinner på mandagens pressekonferanse.

VANT NESTEN STORKAMP: United lå lenge an til å vinne fredagens toppkamp mot Arsenal, etter debutscoringen til Melvine Malard (bildet), men dessverre kom utligningen på overtid.

– Fra vårt perspektiv så vet vi at det vil bli en tøff kamp, men vi har vært i tøffe kamper tidligere. Vi ønsker å gå videre [til gruppespillet], og må vise det i prestasjonen vår. Vi må forsvare oss med alt vi har, og vi trenger fansens energi i begge oppgjørene. Det vil koste oss mye, men vi må gi alt vi har, og ikke ha noe å angre på. 

– Jeg tror fullt og helt på at mitt lag kan slå enhver motstander vi spiller mot på en god dag. Vi må sørge for at vi har en av de dagene. PSG kommer til å angripe oss, vi må sørge for at de må forsvare seg mot oss. Jeg føler at vi er på det nivået. Vi kan fortsatt forbedre oss mye, vi er ikke ferdigutviklet, men jeg er veldig fornøyd med hvor vi er akkurat nå. Jeg mener vi kan slå ethvert lag, gjentok Skinner.

– PSG er et lag som er veldig én-mot-én-orientert, veldig aggressive, og de prøver å tvinge deg til å gjøre feil. De er veldig mobile, spesielt i front, sa Skinner, som også trakk frem at PSG kunne hvile ex-red Jackie Groenen i helga.

LES OGSÅ: Groenen møter gamleklubben: – For en kamp det er

Powered by Labrador CMS