Casemiro på Old Trafford.

CASEMIRO OM TILVÆRELSEN I MANCHESTER UNITED:

– Jeg har følt meg hjemme siden dag én

Publisert

14. januar gjorde Casemiro et kjærkomment comeback i kamptroppen, men det ble ikke noe innhopp for brasilianeren da Tottenham gjestet Old Trafford.

Midtbanespilleren kastet slukøret inn håndkleet i pausen hjemme mot Newcastle 1. november, men heller ikke før det hadde Casemiro en høstsesong som liknet noe av det vi så etter inntredenen på Drømmenes Teater høsten 2022.

Etter at han mottok en velfortjent anerkjennelse for sin imponerende fotballkarriere under Global Soccer Awards i Dubai sist uke, delte brasilianeren sine tanker om tilværelsen i Manchester.

– Det er helt fantastisk. Klubben, lagkameratene og fansen fikk meg til å føle meg hjemme fra dag én, og jeg har fått så mye kjærlighet både på og utenfor banen.

Casemiro mot Bayern.
CHAMPIONS LEAGUE-SPESIALIST: Casemiro var en viktig del av United-laget som spilte seg tilbake i Champions League i fjor.

Den tidligere Real Madrid-spilleren gjorde sakene sine veldig godt i debutsesongen på Old Trafford. Han gjorde blant annet mål i begge kampene mot Chelsea (i den siste sikret United Champions League-spill), og trofégrossisten var generelt en sentral brikke i Erik ten Hags mannskap.

– Det føltes unikt og magisk å komme hit, og jeg trengte virkelig en slik erfaring. Jeg er så glad for alt Manchester som by kan tilby meg. Jeg er glad for å hjelpe klubben tilbake på rett spor, så jeg er definitivt fornøyd med å spille her, la Casemiro til.

Casemiro var blant flere spillere som deltok i en treningskamp mot Burnley bak lukkede dører for få dager siden. Det vil med andre ord ikke overraske om brasilianeren er blant de elleve som får tillit fra start mot Newport.

Selv er midtbanespilleren klar på at hans fokus er at United skal levere på kort sikt.

– Jeg er en type person som har fokus på de kortsiktige målene. Vi må ta ting steg for steg og fortsette å vokse som lag. Vi er nødt til å være tålmodige og tenke på de store trofeene.

Powered by Labrador CMS