En skuffet Erik ten Hag applauderer fansen etter 0-3-tapet hjemme mot Bournemouth, 9. desember 2023.

TEN HAG ETTER KAMP:

– Jeg forventet meg definitivt noe helt annet

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag var svært misfornøyd etter det ydmykende 0-3-nederlaget mot Bournemouth. 

– Selvsagt var jeg irritert og misfornøyd – jeg forventet meg definitivt noe helt annet. Jeg håpet at vi kunne bygge videre på prestasjonen og resultatet mot Chelsea, så da er det veldig skuffende hvordan vi startet kampen, sa United-manageren.

– Vi ble advart da det nesten ble straffespark, og så gjorde vi en feil i oppbygningen av spillet, og resten av forsvarsspillet er ikke godt nok. Det er veldig skuffende.

Han var ekstra skuffet over at det kom en slik start mot et lag som er så gode i overgangsspillet som Bournemouth. 

– En gir Bournemouth de perfekte omstendighetene, og det skal ikke skje.

Ten Hag tok sin del av ansvaret også. 

– Jeg mener vi alltid må være klare til kamp, så jeg må ta ansvaret for det; jeg må forberede laget slik at de er klare til kampen. Fra mitt perspektiv er jeg veldig skuffet over hvordan vi startet, og vi må være bedre.

– Som tropp tror jeg ikke at vi er gode nok til å være stabile, og vi må som en tropp jobbe for å forbedre det. Vi er veldig ustabile.  Vi er i stand til å spille veldig gode kamper mot mange motstandere, men en må kunne være i stand til å gjøre det i hver kamp, og hver tredje dag.

– En kunne se at laget i lange perioder kjempet, kriget og hadde en høy innsats, men en kan ikke slippe inn mål så enkelt.

Fansen virket ikke spesielt fornøyde med Anthony Martial, men Erik ten Hag er tydelig på at dette tapet må en takle som et lag.

– Han har absolutt ferdighetene til å spille, og det er ikke rettferdig etter denne forestillingen å gå etter én spiller. Vi mislyktes som gruppe sammen.

Powered by Labrador CMS