Lisa Fjeldstad Naalsund gratuleres av Jayde Riviere, Katie Zelem, Maya Le Tissier, osv etter det ene av sine to mål mot Bristol City, 17. mars 2024.

Tomålsscorer Naalsund får ros fra lagvenninnene:

– Jeg er veldig, veldig glad på Lisas vegne

Publisert Sist oppdatert

Lisa Naalsund fikk en vanskelig start i Manchester United, men en skade i debuten, men hun har i løpet av denne sesongen kjempet seg til en plass i førsteelleveren. 

Nå har Naalsund scoret tre mål på de siste to kampene, inkludert begge Uniteds mål i 2-0-hjemmeseieren mot Bristol City.

Jayde Riviere, som i likhet med Naalsund kom til United i januar i fjor, ble et eneste stort smil da hun fikk spørsmål om Naalsunds gode form fra MUTV etter kampen.

– Ja, vi elsker den lille nordmannen vår! Hun passer definitivt veldig godt inn. Jeg føler at hun komplementerer mange spillere, og hun løper over hele banen, så en får jobbet med henne uansett om en spiller på venstre- eller høyresiden. Jeg er veldig, veldig glad på hennes vegne, sa Riviere, og la til «she's on fire!» om Naalsund.

Jayde Riviere-skjermbilde, intervju med MUTV 17. mars 2024.
Jayde Riviere snakket positivt om Lisa Naalsund.

Katie Zelem, som spiller sammen med Naalsund på midtbanen, er godt fornøyd med midtbanepartneren sin. 

– Hun er helt klart i god form. Jeg er veldig glad på Lisas vegne. Mye av det arbeidet hun gjør legges ikke merke til. Jeg liker veldig godt å spille sammen med henne, og jeg synes vi komplementerer hverandre veldig bra.

Zelem hadde for øvrig den målgivende pasningen til Naalsunds andre mål.

Powered by Labrador CMS