– Jeg er veldig takknemlig for Bruno

Publisert

Det er ikke få klassespillere Casemiro har spilt med, etter en lang karriere i Real Madrid, på det brasilianske landslaget og nå to sesonger i Manchester United.

En av dem er Bruno Fernandes, og i et intervju med klubbmedia røper Casemiro at portugiseren er blant de aller beste han har spilt med.

– Han er en av de skarpeste spillerne mot mål som jeg noen gang har spilt med i karrieren min. Han trenger ikke to touch for å spille en lagkamerat alene gjennom, og han er en spiller som skaper mange muligheter, sier Casemiro

– Han er en av de skarpeste spillerne jeg har kjent i karrieren min, understreker han.

Casemiro har latt seg begeistre av Bruno Fernandes kvaliteter.

Ikke bare på banen har Fernandes egenskaper som Casemiro verdsetter høyt. Utenfor har de to nemlig også knyttet et nært og godt vennskap de to siste årene.

– Selv om Bruno snakker flere språk - spansk, portugisisk, engelsk og italiensk - er jeg heldig som snakker det samme morsmålet som ham, portugisisk. Derfor er vi nære.

– Han er en venn som har hjulpet meg mye siden starten her, og jeg er veldig takknemlig for Bruno på og av banen. På banen er kjenner vi alle Bruno, en ekstraordinær spiller, og av banen er han en venn. Våre døtre går i samme klasse på skolen sammen.

– Det er en fornøyelse å ha slike venner på og av banen. Jeg er så glad for at han er i United. Han er en strålende spiller og en flott person som hjelper oss mye, avslutter Casemiro.

Powered by Labrador CMS