MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 14: Andre Onana of Manchester United celebrates after their team's first goal during the Premier League match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford on January 14, 2024 in Manchester, England. (Photo by Naomi Baker/Getty Images)

- Jeg er sikker på at vi blir bedre neste sesong!

Publisert

Andre Onana er i ferd med å legge bak seg sin første sesong på Old Trafford. Kameruneren har til tider hatt veldig mye å gjøre mellom stengene for et United-lag som har sluppet til enormt med skudd denne sesongen.

Nå reflekterer den 28 år gamle sisteskansen rundt sin sesong på drømmenes teater.

- Det har vært en vanskelig sesong. Om man legger alt på bordet så kan man snakke om veldig mye, sier Onana i et intervju med klubbens hjemmesider

- Skader, spillere og at vi har vært uheldige, men vi er Manchester United. En så stor klubb så vi kan ikke snakke om sånt. Vi må se fremover , være positive selv om denne sesongen ikke har vært den beste. Jeg er sikker på at neste sesong blir bedre!

 Keeperen innrømmer at han hadde sett for seg at sesongen skulle bli en kamp hvor man kjempet om topplasseringene, men selv om det ikke har blitt tilfellet er kameruneren klar på at det fortsatt er mye å spille for de siste ukene av sesongen.

- Jeg tror ikke lagkameratene mine er fornøyde med situasjonen vi er i. De er alle vinnere og gjør alt for å vinne. I starten av sesongen snakket vi i garderoben om at vi ønsket å kjempe for alle titlene som var mulig.

Powered by Labrador CMS