GARY NEVILLE:

– Jeg er sikker på at Mainoo starter neste kamp

Publisert Sist oppdatert

Debatten rundt om Kobbie Mainoo burde få sjansen fra start i EM har ikke blitt noe mindre etter at 19-åringen kom inn i pausen mot Slovenia og gjorde sakene sine svært godt i den andre omgangen.

Gary Neville er blant dem som tidligere har etterlyst Mainoo fra start, og etter å ha sett tirsdagens kamp føler han seg sikker på at unggutten får sjansen når England etter hvert skal ut i en åttedelsfinale.

– Jeg er sikker på at Mainoo starter i den neste kampen, sier Neville.

Han fortsetter:

– Det var ganske åpenbart at vi trengte noen som kunne få oss til å spille og Mainoo gjør det. Det er ganske åpenbart at vi på midtbanen i de to første kampene ikke kunne kontrollere på en måte som hjelper oss gjennom turneringen. 

– Kobbie Mainoo har vært en langt bedre løsning i den andre omgangen enn de andre alternativene som har blitt brukt så langt.

Gary Neville kommer med klar tale om Kobbie Mainoo.

Neville får støtte av blant andre Roy Keane og Jermain Defoe.

– Mainoo så veldig komfortabel der ute. Etter denne kampen vil vi alle bli overrasket om Mainoo ikke starter den neste kampen, sier Keane.

– Jeg tror Mainoo vil komme inn i laget (i neste kamp). Han er som sentrer framover, sier Defoe til PA Agency News, ifølge The Independent.

Mainoo: – Jeg elsker å spille 

Selv var Mainoo fornøyd med å få 45 minutter mot Slovenia, og han håper nå selvsagt på mer spilletid utover i mesterskapet.

– Jeg elsker fotball, jeg elsker å spille, så hvem som helst som er på benken vil komme inn på banen. 

– Jeg og Cole (Palmer) er klare. Vi er klare når vi blir bedt om det, som resten av gutta er. Vi trener hardt og når vi får sjansen i kampen prøver vi å imponere og hjelpe laget så mye som mulig.

Powered by Labrador CMS