RATCLIFFE SPØKEFULL OM SJEIK JASSIM:

– Jeg er ikke sikker på om han finnes!

Publisert

Sir Jim Ratcliffe og INEOS trakk til slutt det lengste strået i budkrigen om Manchester United. På den tapende siden sto Qatars Sjeik Jassim bin Hamad Al Thani.

United.no-journalist Bjarte Valen har i en dyptgående artikkel referert til en rapport fra klubben til New York-børsen, der et av momentene som førte til at Ratcliffe vant kampen var hans «evne til å være tålmodig, samt fokusert på å finne løsninger».

Onsdag møtte Ratcliffe flere engelske journalister i London. Der fikk han spørsmål om Sjeik Jassim, som i oktober trakk seg helt fra budkrigen.

– Det er ingen som egentlig har sett ham. Glazer-familien møtte ham aldri. Jeg er ikke sikker på om han finnes! Jeg synes det er ekstraordinært. Det er forvirrende, sa Ratcliffe.

71-åringen fikk videre spørsmål om han føler qatarerne opptrådte «fair» i kampen om en andel i Manchester United.

– Det kommer jeg ikke til å kommentere. Jeg vet hva svaret er!

I 2022 viste Ratcliffe interesse for Chelsea da det ble kjent at Roman Abramovitsj ble tvunget til å selge klubben etter Russlands invasjon av Ukraina i februar 2022.

– Det er enkelt å svare på (hvorfor jeg ønsket det). Vi er inne på eiersiden i flere interessante idretter: Formel 1, sykling, etc. Likevel har vi alltid vært klar over at fotball er den største idretten i verden og at Premier League er den største ligaen i fotballen, sa Ratcliffe.

Powered by Labrador CMS