– Jeg er ikke her bare fordi jeg er god med føttene

Publisert Sist oppdatert

André Onana deltok på pressekonferansen tirsdag sammen med Erik ten Hag foran møtet med Bayern München, og selv om manageren måtte tåle flesteparten av spørsmålene, fikk også Onana selvsagt noen rettet mot seg.

Ulike større temaer rundt målvakten den siste måneden ble tatt opp - alt fra Afrikamesterskapet, til kjeftingen på Harry Maguire i preseason, og til hvordan han fremstår som skuddstopper.

Og for å starte med hva han hadde å si om sistnevnte:

– Jeg tror ikke jeg er her fordi jeg bare er god med føttene mine! Det viktigste er laget og å vinne. Hvis laget trenger meg med føttene mine, så vil jeg være god med føttene mine.

– Men hvis vi spiller med en lav blokk, så er jeg først og fremst en keeper som skal redde baller. Jeg veldig sikker på at ting vil bli bra. Jeg ser frem til i morgen, jeg er veldig selvsikker og spent.

Når det gjelder Onanas kjeft mot Maguire i sommer, så har de to - i motsetning til media - ikke hengt seg opp i situasjonen.

– Harry er en veldig fin fyr. Jeg har et godt forhold til ham. Jeg snakket med ham denne morgenen før vi dro.

– Jeg tror ikke vi trenger å snakke om hva som skjedde. Det som skjer på banen blir på banen.

GA MAGUIRE SKYLLEBØTTE: André Onana lot Harry maguire få høre det etter en situasjon i treningskampen mot Borussia Dortmund i sommer.

Onana er imidlertid tydelig på at han krever sitt fra lagkameratene.

– Jeg er en veldig lidenskapelig spiller, jeg krever mye fra spillerne mine og forsvarerne mine. Men som jeg alltid har sagt, så er vi sammen om dette. 

– United er en fantastisk klubb, den er enorm. Jeg prøver å gjøre mitt beste. Starten på sesongen har ikke vært lett, men jeg er veldig sikker på at alt vil bli bra.

Når det kommer til Afrikamesterskapet i januar/februar, så ville ikke Onana svare alt for mye på det nå.

– Vi kan ikke snakke om ting vi ikke vet. Vi er her for å snakke om Bayern München og alt fokuset er på i morgen.

Powered by Labrador CMS