Isak om Mainoo: – En veldig fin fyr

Isak Hansen-Aarøen tilbragte flere år med Kobbie Mainoo på juniorlaget. 19-åringen sier han ikke er sjokkert over at den tidligere lagkameraten har tatt Old Trafford med storm.

Publisert

Mens Hansen-Aarøen i februar valgte å forlate klubben til fordel for nye utfordringer i Werder Bremen, har Mainoo spilt seg inn på førstelaget til Erik ten Hag.

18-åringen spilte i likhet med Hansen-Aarøen oppkjøringskampen mot Leeds på Ullevaal i sommer, men pådro seg senere en langtidsskade i en kamp mot Real Madrid. Siden comebacket i november har han ikke sett seg tilbake, og på lørdag debuterte han også for det engelske landslaget mot Brasil.

– Man går ikke rundt og tenker på hvem som kommer til å slå igjennom, men det var ingen som ble sjokkert da han gjorde det, det var det ikke, sier Hansen-Aarøen til united.no.

– Fotballmessig snakker han for seg selv nå som han har vist seg fram.

– Jeg kan vel si at han er en veldig fin fyr, og det har han vært helt siden jeg møtte ham for første gang.

Isak Hansen-Aarøen (nederst til høyre) vant FA Youth Cup med Kobbie Mainoo og Alejandro Garnacho i 2022.

Sammen vant Hansen-Aarøen og Mainoo FA Youth Cup i 2022, noe nordmannen trekker fram som sitt personlige høydepunkt i United-karrieren. Alejandro Garnacho, Dan Gore og Omari Forson var også en del av det talentfulle laget.

– Vi hadde et lag med veldig gode fotballspillere. Men gode fotballspillere er nå bare vanlige mennesker de også. Som alle andre koste vi oss på trening og hadde det artig sammen i garderoben, forteller Hansen-Aarøen om hverdagen i akademiet.

Powered by Labrador CMS