DE UTLÅNTE:

Ingen stor dag for Sancho og Van de Beek

Her er en gjennomgang av hvordan det har gått med de utlånte som har vært i aksjon i helga.

Borussia Dortmund 2-3 Hoffenheim

Jadon Sancho fikk 75 minutter ute på høyrekanten i Dortmunds 2-3-tap hjemme mot Hoffenheim søndag kveld.

23-åringen klarte ikke å skape helt det store underveis, og var heller ikke involvert i noen av Dortmunds scoringer.

Donyell Malen og Nico Schlotterbeck snudde 0-1 til 2-1 for gultrøyene i løpet av den første omgangen, men i løpet av fire minutter etter hvilen snudde Maximilian Beier kampen igjen og sørget for at Hoffenheim stakk av med seieren.

Tapet gjør at Dortmund har ett poeng ned til RB Leipzig på 5. plass, mens avstanden opp til Stuttgart på 3. er på seks poeng.

Eintracht Frankfurt 2-2 Wolfsburg

Etter å ha sittet på benken forrige, var Donny van de Beek tilbake i startoppstillingen i søndagens ligakamp mot Wolfsburg.

Nederlenderen tok plass på den sentrale midtbanen, uten å være nevneverdig dominerende.

På stillingen 1-2 ble Van de Beek byttet ut i det 67. minutt, men fra benken kunne han i alle fall se Omar Marmoush redde ett poeng for Eintracht Frankfurt på overtid.

Van de Beek & co forblir på 6. plass etter helgens runde, med blant annet seks poeng opp til RB Leipzig på plassen over.

Høydepunkter fra kampen:

Hibernian 2-1 Dundee FC

Will Fish spilte hele kampen da Hibernian slo Dundee FC, som ligger på plassen over, 2-1 lørdag.

Midtstopperen var faktisk selv nære scoring ved to anledninger etter corner.

På den første landet ballen i beina til 21-åringen på 6-7 meter, før han banket ballen rett på keeper. Så raget han høyest på en ny corner, men også denne gangen gikk forsøket rett på Dundees sisteskanse.

Fish & co. kunne uansett juble for etterlengtede tre poeng, etter åtte strake ligakamper uten seier.

NÆRE SCORING: Will Fish var ikke langt unna scoring mot Dundee FC.

Barcelona 4-0 Getafe

Mason Greenwood spilte fra start og fikk 67 minutter på banen da Getafe var sjanseløse og tapte 4-0 for Barcelona.

For Greenwoods del stod han blant annet for et greit skuddforsøk fra langt hold tidlig i kampen, men det hadde Marc-Andre ter Stegen i Barcelona-buret god kontroll på.

Tapet gjør at Getafe blir liggende på 10. plass i La Liga etter 26 runder.

TØFF DAG PÅ JOBBEN: Mason Greenwood og Getafe fikk juling av Barcelona.

Andre i aksjon:

• Radek Vitek spilte hele kampen i buret da Accrington tapte 0-1 hjemme mot Crawley
  • Joe Hugill ble byttet inn i det 57. minutt i Burtons 0-2-tap hjemme mot Northampton.