Ingen spesielt god helg for de utlånte

Publisert

Av Uniteds elleve utlånte som var med i kamptropper i helga som var, var det faktisk kun Álvaro Fernández Carreras som kunne juble for seier, selv om venstrebacken selv kun fikk et kort innhopp.

Her er en liten gjennomgang av hvordan det gikk.

Wolfsburg 1-1 Dortmund

Jadon Sancho spilte 80 minutter da Dortmund spilte 1-1 borte mot Wolfsburg, men viste seg ikke nevneverdig frem.

I enkelte angrep var han imidlertid positivt involvert, blant annet en gang rett etter hvilen da han kombinerte med Ian Maatsen ute på venstrekanten og fant ex-Red Marcel Sabitzer på drøye 20 meter. Skuddet til midtbanespilleren gikk imidlertid rett på keeper.

Resultatet gjør at Dortmund står med 41 poeng i Bundesliga, som holder til 4. plass.

IKKE TOPPFORM ENDA: Jadon Sancho.

Granada 1-1 Almeria

Facundo Pellistri fikk 91 minutter på banen da hans Granada spilte uavgjort 1-1 hjemme i bunnkampen mot Almeria.

Granada havnet tidlig under, og rett etter hvilen var Pellistri selv nære å utligne da han etter et innlegg fra venstre dukket opp på bakerste. Uruguayaneren fikk et lite touch på ballen, men hardt presset i rygg klarte han akkurat ikke å sette ballen i det åpne buret.

Granada ligger på 19. plass i La Liga, seks poeng over Almeria på jumboplass, men seks poeng bak Celta Vigo på trygg grunn.

NESTEN SCORING: Facundo Pellistri var nære scoring i bunnkampen mot Almeria.

Villarreal 1-1 Getafe

Getafe spilte 1-1 borte mot Villarreal fredag kveld, hvor Mason Greenwood spilte hele kampen for gjestene.

Der var 22-åringen stadig et uromoment, og han slo også frisparket som ble headet ned i beina til Nemanja Maksimovic, som sendte Getafe i føringen.

På stillingen 1-1 fikk Greewood selv en stor mulighet da han forsøkte seg på en hel volley, men forsøket ble reddet på strek av en Villarreal-forsvarer.

Resultatet gjør at Getafe står med 34 poeng i La Liga og en foreløpig 10. plass.

INVOLVERT I GETAFES SCORING: Mason Greenwood.

Aberdeen 2-2 Hibernian

Will Fish spilte hele kampen i Hibernians 2-2-kamp borte mot Aberdeen.

Midtstopperen hadde ikke en spesielt god dag på jobben, og burde nok klart å gjøre det bedre ved begge baklengsmålene - spesielt det siste.

Da klarte han ikke å stokke beina skikkelig og mislyktes med klareringen, før Jamie McGrath fikk en enkel jobb med å sette inn 2-1.

Lokalavisen gir Fish en 5-er på spillerbørsen med beskrivelsen:

– Skyldig i Aberdeens andre scoring, da han ikke klarte å stokke beina for å hindre McGrath.

Annet:

• Radek Vitek sto i buret da Accrington spilte 1-1 borte mot Colchester, og kan ikke kritiseres nevneverdig for baklengsmålet.
  • Rhys Bennett debuterte i midtforsvaret til Stockport County og spilte hele kampen, men hadde i likhet med laget ingen god dag på jobben i 0-4-tapet borte mot Tranmere.
  • Maxi Oyedele ble byttet inn til andre omgang, men klarte ikke å forhindre Forest Green fra å tape 2-0 borte mot Crawley.
  • Donny van de Beek ble sittende på benken da Eintracht Frankfurt spilte 3-3 borte mot Freiburg.
  • Hannibal Mejbri ble byttet inn i det 94. minutt i Sevillas 0-0-kamp borte mot Sevilla.
  • Álvaro Fernández Carreras ble byttet inn i det 89. minutt da Benfica knuste Vizela 6-1 på hjemmebane.
  • Joe Hugill ble sittende på benken da Burton slo Leyton Orient 2-1 borte.