Jason Wilcox

DAVID ORNSTEIN:

– INEOS og United ønsker seg tidligere City-akademidirektør

Publisert Sist oppdatert

Det går så til de grader unna i Manchester United-verdenen om dagen.

Et samstemt engelsk pressekorps melder at Newcastles sportsdirektør Dan Ashworth er sterkt ønsket av INEOS til å fylle samme rolle i den røde delen av Manchester.

Nå har Sir Jim Ratcliffe og Sir Dave Brailsford sett seg ut en ny herremann til å være med og styrke det sportslige apparatet.

Jason Wilcox, som har en lang fortid som akademidirektør hos byrival City, skal være sterkt ønsket som en slags høyre hånd til den nye sportsdirektøren, skriver David Ornstein i The Athletic.

(Med ryggen til) Sir Jim Ratcliffe og Sir Dave Brailsford følger med på United-trening sammen med John Murtough og Patrick Stewart. 3. januar 2024.
BIVÅNER TINGENES TILSTAND: Sir Jim Ratcliffe og resten av INEOS-maskineriet fortsetter jobben med å etablerte Manchester Uniteds nye sportslige ledelse.

Den velrennomerte journalisten skriver at det er mulighet for at at Wilcox ansettes før en eventuell ny sportsdirektør er på plass.

Wilcox har siden januar 2023 jobbet med førstelaget til Southampton.

Ornstein skriver at Manchester United foreløpig ikke har gjort et formelt fremstøt, men at Wilcox er klar over interessen.

Phil Foden, Oscar Bobb, Cole Palmer og Rico Lewis er blant spillerne som har gått gradene Manchester Citys akademi og tatt steget opp på førstelaget mens Wilcox hadde hovedansvaret.

Tidligere i år lokket Manchester United og INEOS Omar Berrada fra byrivalen og over som toppsjef i den røde delen av Manchester.

Powered by Labrador CMS