Alejandro Garnacho-frustrasjon i Argentina-drakt, 22. mars 2024.

Ikke tatt ut til OL i Paris

Publisert Sist oppdatert

Alejandro Garnacho er for tiden på landslagsoppdrag i Copa America med Argentina. De gjør seg klare til kvartfinale mot Ecuador på fredag. 

Allerede neste uke starter United sin pre-season. United tar turen til Norge og møter RBK på Lerkendal 15 juli. Deretter tar troppen turen til Skottland og USA. 

Samtidig som United skal spille treningskamper mot Arsenal, Real Betis og Liverpool, i tillegg til Community Shield-kampen mot City, skal flere landslag delta i OL i Paris. Argentina er kvalifisert, men Alejandro Garnacho ble ikke tatt ut til troppen. OL i Paris er i perioden mellom 24. juli og 11. august.

Tidligere ble det ryktet at Manchester United skal ha satt en stopper for at Garnacho kunne delta i de olympiske lekene, men ifølge MEN er det forstått at United ikke mottok en forespørsel fra det argentinske fotballforbundet om at Garnacho skulle spille i OL. 

18 spillere er tatt ut til OL. Blant disse er Manchester City-stjernen Julian Álvarez. Det betyr at han potensielt kan miste Community Shield-kampen mot United 10. august. 

Powered by Labrador CMS