– Ikke i nærheten av å være godt nok for en klubb som United

Publisert

United gikk nok en gang av banen uten en trepoenger, da det endte 2-2 mot Bournemouth.

United slet voldsomt før pause, men slapp unna med 2-1 på resultattavla. 

Etter pause, da United hevet seg defensivt, så fikset Bruno Fernandes så 2-2 fra straffemerket, med sitt andre mål i kampen.

– Det var oppturer og nedturer her, begynte Diogo Dalot da han pratet med Sky Sports etter kampen.

– Vi havnet under to ganger, men hadde bra nok moral til å komme tilbake. Så kunne vi kontrollert kampen bedre, vi kunne hatt mer ballbesittelse på den siste tredelen og vært mer tålmodige. I stedet fikk vi noen store overganger imot oss, som ga dem store sjanser. Det burde vi kontrollert bedre.

– Det har imidlertid vært noen personlige feil i de siste kampene. Vi ser ikke da på hvem som gjorde dem, men vi vet jo at sånt kan skje, også på dette nivået og at motstanderne da er kliniske nok til å utnytte dem. Det er noe vi må forsøke å unngå.

– Så er feil en del av livet, og det handler da også om å reagere rett på det til neste kamp, og også forsøke å gjøre det bedre i minuttene rett etter. Vi må ta ansvar, men vi også forsøke å unngå dette i de neste kampene. Det er utfordringen.

United slapp til 20 avslutninger imot denne gangen, i det som dessverre har blitt en gjenganger - at motstander gjerne får avsluttet 20 eller også nærmere 30 ganger mot André Onana.

– Det har vært en av bekymringene våre. Kanskje vi må forsøke å være mer kompakte som lag, minske avstanden mellom forsvar og midtbane. Noen ganger skjer det også at motstander kontrer på en kontring fra oss. 

– Det må imidlertid bli bedre, siden det ikke er i nærheten av å være godt nok for en klubb som United, sa Dalot.

– Så vil jeg si at vi har vist moral denne sesongen. Vi har kommet tilbake etter å ha ligget under, men det har skjedd for ofte. Vi må bli bedre til å kontrollere det som skjer. Det må være målet for de neste kampene, sa portugiseren.

Powered by Labrador CMS