Sir Jim Ratcliffe, Erik ten Hag og Sir Dave Brailsford på Carrington.

TEN HAG OM ENDRINGER I DEN SPORTSLIGE LEDELSEN:

– I en klubb som Manchester United kan du aldri være helt fornøyd

Publisert Sist oppdatert

INEOS og Sir Jim Ratcliffe jobber angivelig på høygir med å styrke det sportslige apparatet i Manchester United. 

På pressekonferansen før søndagens kamp mot Luton fikk Erik ten Hag spørsmål om mulige tilvekster i teamet rundt nederlenderen.

– Jeg vet ikke så mye om endringer som blir gjort. Jeg snakker med INEOS, men det er ikke opp til meg. Jeg jobber og har fokus på laget. Nå jobber vi med planene for sommeren. I Manchester United kan du ikke gjøre alt alene. Det er umulig, sa Ten Hag.

Et samstemt engelsk pressekorps har de siste to dagene meldt at Dan Ashworth skal være sterkt ønsket i rollen som ny sportsdirektør. Torsdag skriver David Ornstein i The Athletic at INEOS har sett seg ut Southamptons fotballdirektør Jason Wilcox som en mann som skal være med og styrke det sportslige apparatet i Manchester United.

– Du trenger gode folk rundt deg. Jeg er fornøyd, men i en klubb som Manchester United kan du aldri være helt fornøyd. Du må se etter forbedringer og hver eneste dag forsøke å være bedre enn dagen i forveien, fortsatte nederlenderen.

Han understreker at et godt samspill mellom han og det sportslige apparatet er avgjørende for å ha suksess på banen.

– Jeg tror det er veldig viktig at alle tenker likt når det kommer til fotballfilosofi og taktikk og at det er viktig å ha god kommunikasjon for å sikre at vi henter de riktige spillerne. Det er noe av det aller viktigste for å bygge et sterkt lag. 

– Det handler om å ha de riktige spillerne, men også de riktige karakterene, la Ten Hag til.

Powered by Labrador CMS