«I en klasse for seg selv»

Publisert

Du som er medlem kan gi din egen børs her med en gang, eller scrolle ned for å lese vår børs hvis du ønsker det.

André Onana – 4,5
Har egentlig bare én ting å stanse før pause, målet, som han kunne og burde stanse selv om det ble gjort flere feil foran ham, men det klarte han ikke. Kan rett og slett ikke fortsette som dette. Så ble heldigvis ikke tabben avgjørende, men Onana straffes til tross for at han også viste frem pasningsfoten noen ganger og hadde et par tv-redninger i 2. omgang.

Victor Lindelöf – 5,5 (ut mot Martial 72)
Noe overraskende inne som venstreback. Karakteren viser ikke helt det, men han var én oppgradering fra Amrabats backspill, selv om det samtidig er tydelig at han heller ikke er venstreback. Brentford angrep likevel om og om igjen på hans side, klarte også å skape trøbbel for ham og så var han direkte involvert i 0-1, med en elendig klarering rett til motspiller inne i egen 16-meter. Til slutt ut etter en smell med Brentfords keeper.