I denne fotballklubben kaster du ikke inn håndkleet - det vet jeg bedre enn noen

Publisert Sist oppdatert

Det er ingen tvil om hvem som er den store helten etter 2-1-seieren mot Brentford.

Scott McTominay snudde kampen nærmest på egen hånd med sine to mål på overtid, og det etter å ha blitt byttet inn i det 87. minutt. 

Etter kampslutt var det naturligvis en storfornøyd skotte som snakket med Premier League Productions.

– Det er nok en av mine favorittøyeblikk på en fotballbane. To mål på tampen var utrolig, men jeg er bare glad for å kunne bidra og vise folk at jeg kan gjøre det.

Det er åpenbart en stor lettelse å gå inn i den kommende landslagspausen med denne opplevelsen, fremfor et tredje strake hjemmetap.

– Det er enormt. Alle vet at vi for øyeblikket er i en vanskelig periode, men vi har fightere i gruppa som vil gjøre det helt til siste slutt. Det kunne vært hvem som helst på banen som scoret de to målene. Veldig fornøyd og forhåpentligvis kan vi bygge videre fra her.

McTominay fortsetter å snakke om den tøffe perioden laget har vært i den siste tiden.

– Noen ganger føler vi at vi er i vår egen boble med på utsiden som sier negative ting, men vi må bare blokkere det ute og bli bedre etter landslagspausen.

Om instruksjonene fra Ten Hag da han ble byttet inn:

– Det var veldig høyt, fansen skrek oss frem, så jeg kunne høre ordentlig. Han sa trolig noe som «Gå inn og scor», som er det jeg gjorde.

Om det avgjørende målet sju minutter på overtid:

– Det handler bare om å aldri gi opp, uansett situasjon. I denne fotballklubben kreves det at du aldri kaster inn håndkleet, og for meg som har vokst opp her siden jeg var fem, så jeg vet det bedre enn noen.

Powered by Labrador CMS