uno

Hvem er Uniteds neste stjerneskudd?

Publisert Sist oppdatert

I 2022 kunne Manchester United endelig løfte den prestisjetunge FA Youth Cup-pokalen igjen. Triumfen på Old Trafford markerte på mange måter comebacket til en av verdens største talentfabrikker.

Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo har vi allerede stiftet bekjentskap med, men hvem kan det være lurt å følge litt ekstra på U21- og U18-laget denne sesongen? Vil vår egen Isak Hansen-Aarøen stå for det neste gjennombruddet? Er det Mainoo-makkeren Dan Gore som får sjansen? Eller 16-åringen «alle» snakker om?

I en egen akademispesial tar «Uno» en gjennomgang av de mest lovende talentene i Manchester!

I studio er Fredrik N. Filtvedt, Eivind B. Holth og Håkon Aaberge, som i mange år har dekket akademilagene for united.no.

– Det er alltid veldig spennende å se de nye juniorspillerne i aksjon i begynnelsen av sesongen, og så langt har det blitt veldig mange mål, sier Håkon.

– Det virker som det er mange som kan ta steget denne sesongen, og det er selvfølgelig oppløftende.

Fredrik på sin side klarer nesten ikke å vente med å snakke om talentfulle Shea Lacey, mens Håkon i episoden trekker fram et navn som vi ikke får lov til å nevne i denne artikkelen på grunn av en avtale som ble gjort i studio…

I episoden er det også et intervju med Nick Cox, som er Manchester Uniteds akademidirektør. Til «Uno» snakker Cox om klubbens «approach» til talentutvikling, og om Hansen-Aarøen, Mainoo og Garnacho konkret.

cox
SNAKKET MED «UNO»: Akademidirektør Nick Cox intervjues i «Uno»-podkasten og snakker blant annet om Isak Hansen-Aarøen.
Powered by Labrador CMS