Erik ten Hag med et bilde av Zlatan Ibrahimovic innfelt.
Erik ten Hag med et bilde av Zlatan Ibrahimovic innfelt.

– Hva slags erfaring har han egentlig?

Publisert

Zlatan Ibrahimovic skal ha gjestet det omdiskuterte talkshowet til Piers Morgan, der Cristiano Ronaldo blant annet bestemte seg for å sette punktum for sin United-karriere.

Nå er det den svenske fotballegenden som har tatt plass i stolen sammen med Arsenal-supporter Morgan, og etter en ikke altfor overbevisende sesongstart så går 42-åringen ganske langt i å i alle fall stille spørsmål i om Erik ten Hag faktisk er rett for United.

– Å komme fra Ajax til United, som han gjorde, er en stor forskjell. 

– Jeg har jo selv vært i begge klubber. Det kreves en helt annen disiplin. Ajax er en talentklubb. De har de beste talentene, men ikke de største stjernene, og hva er egentlig erfaringen til denne treneren? Han har trent unge talenter, så kommer han til United, som krever en helt annen mentalitet, sier han visstnok i intervjuet, som er gjengitt i en såkalt eksklusiv sak av The Sun.

KRYKKER X3 ETTER EUROPA LEAGUE-SEIEREN: Og strengt tatt ville vel Zlatan gått med krykker også om han ikke var – vel – Zlatan.

– Spillerne i United skal jo være de største stjernene, og da kan du ikke behandle dem på samme måte. Hvor mye tid skal man så gi treneren? Det avhenger selvsagt av eierne, hva de ønsker, men hvis du lytter til supporterne så har man ikke mye tid, fordi de vil vinne. Akkurat det forstår jeg godt, siden de er vant til å vinne og ønsker å fortsette med å vinne.

Ibrahimovic-episoden kommer sikkert om ikke lenge til Piers Morgans show på TalkTV.

– United må vinne, de må kjempe for å vinne hver eneste tittel de kan, men nå blir de dominert av naboene fra City, og situasjonen er helt annerledes.

– Alle har et ansvar for å nå de målene. Man må finne rett vei, og så gi alt på den. Det trengs en plan, et prosjekt, men (i United) så føles det som om det legges en plan og så blir det kaos så fort resultatene svikter, sier Zlatan, som ikke helt visste hva han skulle si om hendelsene med Ronaldo og Sancho.

 Les hele saken hos The Sun her.

Erik ten Hag og United diskuteres mye i den nyeste episoden av UNO:

Powered by Labrador CMS