VANT 3-0 MOT WEST HAM:

Højlund og Garnacho sørget for storseier – Martinez av banen med skade

Det har kladdet offensivt og i store perioder lekket alt for mye defensivt denne sesongen.

Søndag orkestrerte Erik ten Hags mannskap en forestilling som bar preg av det stikk motsatte.

Det startet med et signaturbrudd fra Casemiro. Bursdagsbarnet Rasmus Højlund lot seg ikke be to ganger, dro av en West Ham-forsvarer og hamret ballen i mål med høyrefoten.

I andre enden av banen lignet André Onana den mesterlig briljante keeperen har var i Inter forrige sesong, og ikke minst under Ten Hag i Ajax.

Etter sidebyttet doblet Alejandro Garnacho Uniteds ledelse via Nayef Aguerd, før argentineren ekspederte en Scott McTominay-pasning sikkert i mål til 3-0 med drøye fem minutter igjen.

Med tre poeng er United «bare» seks poeng bak Tottenham på 5.-plass. Seieren brakte Ten Hags mannskap forbi både Brighton og West Ham.

Et dessverre gigantisk skår i gleden var at Lisandro Martinez måtte forlate Old Trafford-teppet med det som så ut som en vond kneskade. Argentineren har som kjent vært ute med skader fordelt på to lange perioder siden april i fjor.

Før avspark var det en minnemarkering der en stor mengde supportere hedret ofrene etter den tragiske München-ulykken i 1958.

Totalt 48 slektninger av de åtte spillerne som gikk bort er til stede på Old Trafford søndag, skrev Chris Wheeler i Daily Mail.

Les live-oppdateringene fra vår eksterne leverandør under X-innlegget.

Manchester United 3–0 (1-0) West Ham

Premier League, Old Trafford.

MÅL: 1-0 Højlund (Casemiro, 23), 2-0 Garnacho (Fernandes, 49), 3-0 Garnacho (McTominay, 84)

Manchester United: André Onana – Diogo Dalot, Harry Maguire, Lisandro Martinez (Raphaël Varane 71), Luke Shaw (Victor Lindelöf 87) – Casemiro, Kobbie Mainoo (Scott McTominay 64) – Alejandro Garnacho, Bruno Fernandes, Marcus Rashford – Rasmus Højlund (Antony 88).

Ubenyttede innbyttere: Altay Bayindir, Amad Diallo, Sofyan Amrabat, Christian Eriksen.