Hevder Onana måtte roes ned

Publisert Sist oppdatert

Det ble en turbulent reise for André Onana til Elfenbenkysten mandag, da privatflyet måtte lande i en annen by enn planlagt grunnet tåke.

Målvakten skal ha kommet på plass bare noen få timer før Kameruns åpningskamp i Afrikamesterskapet mot Guinea, og han ble derfor ikke inkludert i kamptroppen av landslagssjef Rigobert Song. 

  Ifølge The Times vil rapportene fra lokale medier ha det til at Onana ikke snakket med Song før avspark, og at han måtte bli roet ned av tidligere Liverpool- og Senegal-spiller El Hadji Diouf som var på stadion, da han fikk vite at han ikke engang fikk plass på benken.

  – Jeg har mye jeg skulle sagt, men jeg kommer ikke til å si det fordi vi er i et mesterskap, sa Onana selv til Canal Plus etter kampen som endte 1-1.

  På Old Trafford 24 timer før

  24 timer før Kameruns åpningskamp stod Onana som kjent i buret mot Tottenham, og hadde situasjonen vært som i sommer, så hadde han blitt værende i Manchester den neste måneden.

  I BURET MOT SPURS: André Onana.

  Da han først signerte for United fortalte han nemlig klubben at han hadde gitt seg på landslaget, før etter hvert kontrabeskjeden kom som følge av at han skværet opp med Song.

  Onana føler imidlertid at han at skyldte United å bli værende så lenge som mulig nå i januar, og at det er derfor han spilte mot Spurs.

  – Som å velge mellom mamma og pappa

  I mellomtiden har resten av den kamerunske troppen ladet opp til mesterskapet i en uke uten sisteskansen til stede.

  – La meg fortsette å bli kritisert, det er jeg vant til. Jeg gjør det som er best for ladet mitt.

  – Det er som å velge mellom min pappa og mamma, men landet mitt kommer først. Derfor er jeg her.

  TØFT VALG: André Onana innrømmer at det ikke var enkelt å droppe United, men at det forståelig nok var enda vanskeligere å droppe landslaget.

  Trolig er Onana tilbake når Kamerun møter en av forhåndsfavorittene Senegal på fredag.

  Det er i alle fall ingen tvil om hva ambisjonene er for resten av mesterskapet.

  – Vi er her for å vinne.

  Powered by Labrador CMS