FINALEFEBER:

Her kan du se finalen sammen med andre United-fans

Publisert Sist oppdatert

Lørdagens FA-cupfinale mot Manchester City kan bli en ny skuffelse denne sesongen, eller så kan den ende med en gigantisk opptur, en kamp som huskes i mange år og som også sender United til Europa League.

I mange av Supporterklubbens lokalavdelinger er det planlagt samlinger, og her er de som har varslet oss ekstra:

Red Army Oslo

Det blir United-liv både på nye Scotsman på Karl Johan, hvor det er førstemann til mølla av sitteplasser fra  11.00,  og på Grønland Boule Bar fra 13.00. På sistnevnte kan man forhåndsbestille bord.

Les mer om Scotsman-arrangementet her.

Les mer om Boule Bar-arrangementet her.

Red Army Bergen

Samles på Bryggen nightclub, der det også er uteservering før og etter kamp. Supporterklubb-medlemmer får ekstra gode priser, og det er mulig å booke bord allerede nå.

Les mer på arrangement-siden deres her.

Red Army Kristiansand

Samles på Harveys sportsbar i Tollbodgata. Les mer i avdelingens Facebook-gruppe.

Red Army Sarpsborg

Møtes på Olsen's pub. Før kampen blir de en Q&A med Petter Kalnes og Svend Rene Nygaard, og det er tilbud på hamburger med tilbehør og det blir loddsalg. Merk: Puben begynner allerede å fylle seg opp, og reservering av bord skjer på: 48922010 / 99322277. Her er avdelingens Facebook-gruppe.

Red Army Sandefjord

Samles som vanlig på Gulating, hvor dørene åpnes 14.00 og det også lokkes med gratis pølsebuffet. Les mer på arrangement-siden her.

Red Army Halden

Treffes på Absolute Bar fra 14.00.

Alle som møter opp denne dagen kan vinne en Beckham #7-drakt fra 2000-02 på inngangsloddet. Det er gratis tippekonkurranse med hovedpremie, og loddsalg av signerte drakter fra Butt og Scholes. Det er gratis pølser fra grillen.

For mer, sjekk ut Facebook-gruppa deres.

Red Army Umeå

Treffes på Allstar sportsbar fra 15.00, hvor det blir loddsalg med premier og gode priser i baren. Les mer på arrangement-siden.

Red Army Østre Toten

Møtes på Lena pub, hvor de avholder generalforsamling fra 14.00, kjører på med quiz med premier fra 15.00. Les mer på Facebook-gruppen deres.

Red Army Larvik

Samles på Mikron, Larvik mikrobryggeri, hvor kampen sendes på storskjerm i bakgården, og det er plass til 400 mennesker. Les mer på arrangement-siden.

Red Army Nittedal

Møtes på Folkets på Hagan fra 14.00, hvor kampen vises på fem skjermer i sportsbaren. Det blir tippekonkurranse, og det forventes ganske så fullt hus med 50-60 personer.

Red Army Kvam

Treffes på Naboen pub i Norheimsund!

Skjer det noe der du holder til, så kan du eventuelt også fortelle om det i kommentarfeltet under.

Powered by Labrador CMS