Eriksen

– Heldigvis hadde jeg en angrepsspillers nese

Publisert Sist oppdatert

Christian Eriksen fikk sin første start for sesongen i snuoperasjonen mot Forest, og dansken takket for tilliten med scoring da han reduserte til 1-2 i det 17. minutt.

Til MUTV etter kampen forklarte midtbanespilleren hvordan United slo tilbake.

– Jeg synes vi hadde litt flere enklere pasninger etterpå, for å få mer kontroll og følelsen at vi hadde litt mer kontroll etter deres to mål på fire minutter.

– Det var litt av opplevelsen på samme tid, man har trolig prøvd det før i karrieren (å komme tilbake etter å ha ligget under med to), ikke ofte, men vi visste hvordan vi kunne slå tilbake og så gjorde vi det.

Se høydepunktene fra kampen:

Eriksens scoring kom da han flikket inn et innlegg fra Marcus Rashford, og sørget for at United for alvor var med i kampen igjen.

– Når du ligger under 2-0 på det tidspunktet, og eventuelt ved pause, så er det virkelig en kamp å komme tilbake og det målet gjorde definitivt en stor forskjell.

– Det ga oss troen til pause, det å vite at vi kun trengte ett mål for å komme likt, og ja, det ga oss troen og forhåpentligvis at de mistet litt troen også.

Slik forklarer han selve målet:

– Jeg forventet at Marcus skulle komme seg forbi sin mann, som ofte skjer, og så bare være i området hvor ballen kanskje kunne ende opp.

– Og heldigvis hadde jeg en angrepsspillers nese for å være på riktig sted!

Powered by Labrador CMS