Reguilon

Har signert for United: – Noe jeg ikke kunne takke nei til

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag bekreftet på fredagens pressekonferanse at Sergio Reguilón har trent med klubben, og det ble rapportert fra troverdige journalister at kontrakten var signert.

På det tidspunktet var likevel ikke overgangen helt bekreftet av klubben, men nå er den det:

Sergio Reguilón er Manchester United-spiller. Spanjolen kommer på lån fra Tottenham.

– I livet må du være klar for alt og sjansen til å representere denne klubben med en så velkjent historie er noe jeg ikke kunne takke nei til, sier Reguilón om overgangen.

– Etter å ha snakket med manageren, vet jeg hva han trenger fra meg, og jeg er klar for å spille min rolle i å hjelpe laget til å oppnå suksess.

– Jeg vet hva jeg kan bidra med til Manchester United denne sesongen. Jeg er klar for å kjempe for denne gruppa og vise mine kvaliteter for alle.

Ten Hag sa selv følgende om venstrebacken på fredagens pressekonferanse.

– Han er allerede her, han har trent med oss og er en veldig erfaren spiller som har spilt for store klubber i La Liga og Premier League. Han har dermed en bra bakgrunn, og erfaring med intens fotball. Når vi har fått et problem med både Shaw og Malacia skadet så har vi håndtert en nødsituasjon veldig bra.

United skal ha vært svært interesserte i 2020 også, men endte da opp med å gå for Alex Telles, mens Reguilón signerte for José Mourinhos Tottenham.

Der har han ikke blitt noen stor suksess, men forhåpentligvis kan han bidra godt for et United-lag med trøbbel i venstrebackposisjonen etter skadene til Luke Shaw og Tyrell Malacia.

John Murtuogh om venstreback-jakten:

– Med en gang det ble kjent at vi trengte å hente inn en annen venstreback sjekket vi ut flere mål og handlet raskt for å signere Sergio. Han besitter alle nødvendige egenskapene til å hjelpe oss med å oppnå målene våre for sesongen.

– Han har god erfaring fra både Premier League og i europeiske turneringer, så han er klar for å komme inn i laget og prestere med en gang.

Powered by Labrador CMS