McTominay og Dalot

DALOT OM MCTOMINAY:

– Har sett til ham siden jeg kom til klubben

Publisert Sist oppdatert

Scott McTominay har mottatt hyllest fra flere hold etter å ha snudd kampen nærmest på egen hånd på overtid mot Brentford, og lagkamerat Diogo Dalot føyer seg inn i rekken.

I samtale med Andy Mitten i The National sier portugiseren:

– Helt siden jeg kom har jeg sett til Scott, og jeg ser mye av meg selv i ham. Han er en spiller du alltid kan stole på, om han starter eller er på benken i noen kamper.

– Han kommer alltid inn og gir sitt beste for laget og han er en fantastisk spiller. Han kunne lett spilt hver uke for oss og han viser det. Ikke bare Scott, men alle som gikk ut på banen viste at de vil ha en viktig rolle i laget og kamper som dette.

I sommer kunne McTominay forlatt United til fordel for West Ham, men da møtte ikke London-klubben Uniteds priskrav.

– Hvis du er Manchester United-fan tror jeg du vet at Scott alltid vil elske klubben og alltid kjempe for plassen sin. Jeg vet ikke hva som var i hodet hans (i sommer), men jeg er sikker på at med en gang han bestemte seg for at han måtte bli, så ville han gi 100 prosent, sier Dalot.

Om kampen ellers, sier høyrebacken:

– Vi forholdt oss rolige og vi lyttet til hva manageren sa, og prøvde å endre noen ting, finne mer rom for backene og vende spillet. De (Brentford) var veldig slitne mot slutten og det viser at vi fikk dem til å løpe på sin egen banehalvdel. Og når det er sånn, er det vanskelig å ikke være sliten når man kommer til slutten av kampen.

– Vi fortsatte å kjempe, og så da Scott kom inn med energien og mentaliteten som han har, så viser det at vi er et skikkelig lag. Jeg er veldig glad på hans vegne.

– Når du vinner en kamp på denne måten går du begeistret inn i garderoben og du kan se på alle at de ga alt.

Powered by Labrador CMS