Jason Wilcox

- Har sagt opp rollen i Southampton til fordel for United

Publisert Sist oppdatert

I februar meldte  The Athletic at Manchester United jobber med å ansette Jason Wilcox til en nøkkelrolle i klubben. Wilcox skulle være sterkt ønsket som en slags høyre hånd til den nye sportsdirektøren. David Ornstein meldte også at det kunne være en mulighet for at Wilcoxs ansettelse kunne komme før en eventuell ny sportsdirektør er på plass. Dan Ashworth er den mest sannsynlige å bli ansatt i jobben som sportsdirektør.

Wilcox har nå rollen som fotballdirektør i Southampton, og har en lang fortid som akademidirektør i Manchester City. Norske Oscar Bobb er blant spillerne som har tatt steget opp på førstelaget mens Wilcox hadde hovedansvaret. Han kjenner derfor Omar Berrada godt.

Mandag kveld melder Fabrizio Romano at Jason Wilcox har sagt opp rollen i  Southampton og at han er klar til å slutte seg til Manchester United.

Italieneren skriver at "The Saints" ikke vil godta en betaling for overgangen og at dette har resultert i at Wilcox vil trekke seg ettersom at han ønsker å bli med i United-prosjektet. 

- Den eneste klubben for Jason Wilcox er Man United, han har avtalt vilkår med Man United og ønsker å være en del av INEOS-prosjektet. Avtalen med United er bekreftet.

Tidligere mandag meldte flere engelske medier at Manchester United hadde tatt kontakt med Southampton om å ansette deres sportslige direktør.

Sky Sports skrev at United ønsker å gjøre ham til sin tekniske direktør og at de har gitt Southampton et tilbud tilsvarende Wilcoxs årslønn, noe de mener oppfyller utkjøpsklausulen i kontrakten hans. Southampton bestrider derimot eksistensen av klausulen og skal være irritert og opprørt over at Wilcox har blitt forstyrret med tilbudet, med kun åtte kamper igjen av sesongen. 

United mener derimot at de har vært respektfulle og at det er urealistisk for Southampton å forvente en høyere sum.

Southampton spiller kamp mot Ipswich mandag kveld og har ikke uttalt seg enda. 

Powered by Labrador CMS