Geyse under hjemmedebuten for United, 6, oktober 2023.

Har et mål om å vinne Champions League med United: – Vi kan bli best

Publisert

I kveld spiller United en MUTV-sendt kamp mot PSG klokka 21.00 (skandinavisk tid), i det som er det første av to oppgjør som vil avgjøre hvilket lag som kommer til Champions League-gruppespillet. 

PSG har mye Champions League-erfaring, mens United spiller sin aller første kamp i turneringen, men heldigvis er det noen av United-spillerne som har erfaring med Champions League-fotball. 

Nysigneringen Geyse er til og med regjerende mester i turneringen, for hun spilte de 20 siste minuttene av vårens Champions League-finaletriumf for Barcelona (de vant 3-2 mot Wolfsburg etter å ha havnet under 0-2).

– Jeg vet allerede hvordan det er å spille i Champions League, og jeg vet også hvordan det er å vinne. Det er noe mange av oss ønsker å oppnå, og jeg vet at vi alle er på linje der, så vi har alle et mål om å komme langt i Champions League og i alle turneringer vi spiller i. Vi ønsker å bringe så mange troféer hjem som vi kan denne sesongen, og vi jobber sammen for å oppnå det, sier Geyse i et intervju gjort for det offisielle kampprogrammet.

Geyse er selvsagt lysten på å vinne Champions League med United også. 

– Selvsagt. Jeg har ambisjoner om å få gullmedaljen tilbake rundt halsen min! Det er en veldig god følelse som jeg ønsker å oppleve igjen. Jeg er helt sikker på at jeg vil gjøre det, og målet mitt er å gjøre det med Manchester United. Vi kan bli best. Vi har stallen som skal til for å bli best.

United.no følger selvsagt kveldens kamp på Leigh Sports Village.

VANT CHAMPIONS LEAGUE: Geyse og hennes lagvenninner i Barcelona.
Powered by Labrador CMS