Ten Hag om Garnacho:

– Hans bidrag i starten av sesongen var ikke bra nok

Publisert Sist oppdatert

Det endte 3-0 på en kveld United hadde god kontroll mot Crystal Palace.

En seier og prestasjon Erik ten Hag naturligvis var fornøyd med.

– Det var en bra kveld, vi spilte ganske bra og dominerte kampen. Det er det vi ser etter, sier han til Sky Sports.

– Hvis du ikke vinner, er det selvfølgelig frustrasjon og skuffelse, og da synker humøret. Men ånden var alltid god, samholdet var der og er der - du kunne se det i dag.

– Vi tok et steg frem mot Burnley med måten vi forsvarte oss, samholdet og i dag med ballen tok vi et nytt steg. Det er fortsatt mye igjen, men vi beveger oss fremover, fortsetter Ten Hag.

Alejandro Garnacho fikk sjansen fra start på venstrekanten, for første gang siden 0-2-tapet for Tottenham 19. august.

Og det argentinske stjerneskuddet tok vare på muligheten da han var på rett sted inne i boksen og sendte United opp i 1-0.

På pressekonferansen etter kampen var Ten Hag tydelig på at Garnacho ikke presterte bra nok i sesongstarten, men at han mot Palace tirsdag viste bedre takter.

– Du så i starten av sesongen da vi brukte ham, at hans bidrag ikke var bra nok. Men han gjorde noen ting bra. Du kan alltid se at han er en trussel i kampen, selv når han ikke spiller bra.

– Han må lære at når han gjør jobben sin i forsvar, så vil han alltid få øyeblikket sitt og han vil alltid kunne bli avgjørende fordi han har strålende kvaliteter.

– Det er ikke bare uten ball. Men jeg vil se som i dag, at han kommer seg på riktig sted i boksen for å avslutte. Jeg tenker det er normalt for en spiller på hans alder at det er rom for mye forbedring. Alle liker ham, fansen liker ham, laget liker ham, jeg liker ham, men vi må også ha krav til ham og presse ham, fordi han kan prestere på et veldig høyt nivå. Men han må vise det hver dag.

En annen unggutt som fikk vise seg frem var Daniel Gore, som på 19-årsdagen kom inn til debuten sin.

– Det er en fin bursdag for ham, men jeg er ikke en trener som gir muligheter til spillere (uten grunn). De må gjøre seg fortjent til det, sier Ten Hag.

– Så fort de har gjort seg fortjent til det, vil de få sjansen sin. De må gjøre seg fortjent til det hver dag på trening.

DEBUTERTE PÅ BURSDAGEN SIN: Daniel Gore.
DEBUTERTE PÅ BURSDAGEN SIN: Daniel Gore.

Ten Hag også spørsmål om en rekke andre spillere etter kampen mot Palace.

Om Mount:

– Han burde trolig hatt flere assister, han la også grunnlaget for det første målet. Han var så god som vi kan forvente fra Mason Mount.

– Det (byttet i pausen) planla vi før kampen.

Om Casemiro:

– Han har kvaliteter og bidrar med så mye til laget. 

Om Martial:

– Det var en strålende avslutning. Han fikk målet sitt, og det er også viktig. Det gir selvtillit, så jeg er veldig fornøyd med hans opptreden også.

Om Amrabat:

– Det var hans første kamp, det var ok. Han gjorde jobben sin og som jeg sa før kampen, så er han type spiller som spiller der laget trenger ham. Han vil bidra, og det så vi i dag. 

Powered by Labrador CMS