Jadon Sancho og Edin Terzic

DORTMUND-SJEF TERZIC:

– Han vet at han er kapabel til å spille bedre

Publisert Sist oppdatert

Engelske Jadon Sancho har omsider fått opp dampen på sin fotballkarriere etter at han tilbrakte omtrent hele høsten i kjøleboksen til Manchester United-trener Erik ten Hag. 

23-åringen bokførte én målgivende pasning i begge sine to første kamper etter at låneovergangen til Borussia Dortmund var i boks i januar.

Siden har han ikke notert ett eneste målpoeng i den gule trøya, og etter Champions League-kampen mellom PSV og Borussia Dortmund onsdag fikk Edin Terzic spørsmål om Sanchos form.

– Det er flott å ha Jadon rundt oss, både på og utenfor banen. Vi vet at han er i stand til å skape spesielle ting. Han hadde ikke sin beste kamp i dag, som resten av oss, og han vet at han er kapabel til å spille bedre, sa Dortmund-sjefen til TNT Sports, gjengitt av Manchester Evening News.

Sancho fikk snaue 70 minutter i oppgjøret som endte 1-1. Terzic hadde Sancho under vingene i et halvt år som midlertidig sjef etter at Lucien Favre fikk sparken som hovedtrener i Dortmund i desember 2020.

– Vi er nødt til å få han tilbake på et nivå der han kan levere hver tredje dag. Han er full av glede og vi er veldig glade for å ha ham her, la Terzic til.

Engelskmannen ble hentet til Old Trafford av Ole Gunnar Solskjær i 2021, men 23-åringen har aldri slått ut i full blomst i United. Sist sesong var han borte fra troppen i en lang periode for å jobbe med sin mentale helse.

Etter bortekampen mot Arsenal i starten av september fyrte Sancho løs mot Ten Hag etter at nederlenderen signaliserte at engelskmannens prestasjoner og holdning på treningsfelt ikke hadde vært i samsvar med forventningene.

Det skulle vise seg å bli den foreløpige enden på United-visa for Sancho. Hva som skjer når låneoppholdet i Dortmund er over, er usedvanlig vanskelig å vite.

VESENTLIG BEDRE STEMNING: Slik så det ut da Jadon Sancho endelig returnerte til fotballbanen sist sesong. I begynnelsen av september i fjor oppsto det fullstendig isfront.Powered by Labrador CMS