- Han trenger en utfordring

Publisert Sist oppdatert

André Onana leverte en avgjørende innsasts da han holdt nullen i den femte runden av FA-cupen tidligere denne uka. United.nos lesere kåret målvakten til banens beste etter seieren mot Nottingham Forest.  Manageren håper på en liknende opptreden fra kameruneren i søndagens Manchester-derby.

Derbyet starter 16:30 skandinavisk tid og sendes på Viaplay i hele Norden, V Sport PL i Norge, V Sport Premium i Sverige og See i Danmark.

I den andre delen av pressekonferansen før oppgjøret, ble Erik ten Hag spurt om Onanas prestasjoner så langt denne sesongen. 

- Jeg synes han gjør det veldig bra. Hvis jeg skal vurderer sesongen hans så langt, hvor jeg tror han har brukt mye tid på å tilpasse seg Premier League, synes jeg at han har hatt veldig gode prestasjoner i ligaen.

- Det man ser er at han utvikler seg, og jeg synes han har gjort det veldig bra i det siste og levert veldig gode prestasjoner. Så han må se dette som en grunnmur og ta steg opp herfra.

- Jeg tror alle ser nå hvor god målvakt han er, men han trenger en utfordring. Og fra disse utfordringene har han utviklet seg. Det er slik jeg ser det akkurat nå når jeg tenker på sesongen hans. 

André Onana jubler, 14. januar 2024.

Under oppgjøret mot Manchester City vil det nok komme en rekke utfordringer. Tidligere denne uken slo City ut Luton Town fra FA-cupen etter en 6-2 seier. Erling Haaland sto for fem av scoringene.

Den blå delen av Manchester kjemper om tre poeng for å tette luka opp til førsteplassen Liverpool med ett poeng, men den røde delen av Manchester er avhengig av å samle så mange poeng som mulig for å sikre Champions League-spill. 

Powered by Labrador CMS