Ferdinand hyller Rashford etter Tottenham-kampen:

– Han så ut som Marcus igjen

Publisert

For første gang siden 4-1-seieren mot Chelsea på tampen av forrige sesong, scoret Marcus Rashford endelig igjen foran Old Trafford-publikummet da United spilte 2-2 mot Tottenham søndag.

united.no-børsen spilte han seg til respektable 7, mens Uno beskrev det som «noe av det beste han har levert denne sesongen». 

Også hos United-legende Rio Ferdinand ble prestasjonen lagt merke til. I podkasten «Vibe with FIVE» prater den tidligere midtstopperkjempen om Rashfords prestasjon mot de liljehvite fra London.

– Idet øyeblikket han velger å gjøre ting riktig, som mot Tottenham, ser han ut som Marcus igjen. Når han spiller på den måten er han enestående, slo han fast.

Ferdinand mener mye så annerledes ut sammenlignet med tidligere i sesongen.

– I en lang periode har han gjort ting veldig vanskelig, og han har forsøkt å drible hele tiden. Jeg forstår at han man forsøker å imponere når ting ikke helt går veien, men det har ikke fungert for ham, fortsatte Ferdinand.

45-åringen håper prestasjonen mot Tottenham gir grobunn for en god andre halvdel av sesongen.

– Når han tar de enkle løpene i bakrom og er en trussel, vil målene komme. Se hvordan han scoret mot Tottenham: Et enkelt veggspill, noe som er et mareritt for forsvarsspillere, særlig backer. Da får han momentum, og det er det han er best på, avsluttet Ferdinand.

Powered by Labrador CMS