– Han må være tålmodig, men han vil få sine muligheter

Publisert Sist oppdatert

På pressekonferansen etter kampen mot Galatasaray fikk Erik ten Hag spørsmål om Altay Bayindir, som har sittet 17 ganger på benken denne sesongen og fortsatt ikke fått sin United-debut.

– Vi er veldig fornøyde med keeperguppa: André, Altay, Tom. Som gruppe gjør de det veldig bra, de har gode prestasjoner og de presser hverandre.

– Når det kommer til Altay er vi veldig fornøyde med ham. Han blir vant til Premier League og europeisk fotball, som er tøft når du kommer fra Tyrkia, men vi er fornøyde med prosessen, sier Ten Hag.

André Onana havnet igjen i begivenhetens sentrum da han slapp inn to enkle frisparkmål mot Galatasaray, og kameruneren må ta sin del av skylda for at United har sluppet inn til sammen 33 mål på 20 kamper denne sesongen.

I januar og februar er det imidlertid muligheter for at han reiser til Afrikamesterskapet, som vil åpne døren for Bayindir med mindre han ikke får muligheten før.

NYE TABBER: André Onana har gått på noen blemmer så langt denne sesongen.
NYE TABBER: André Onana har gått på noen blemmer så langt denne sesongen.

– Han må være tålmodig, men hvis han jobber bra, hvis han fortsetter progresjonen, vil han få sjanser som han må ta vare på.

Powered by Labrador CMS