– Han har gjort troppen sterkere, men ikke bedre

Publisert

United gikk på sesongens fjerde tap av seks mulige da Bayern München ble for sterke onsdag.

Før møtet med tyskerne fikk Paul Scholes spørsmål om den tøffe sesongstarten.

– Jeg synes de er på en ganske lignende sti som forrige sesong. Da startet de veldig dårlig og de har hatt en dårlig start denne sesongen.

– Jeg tenkte etter i fjor at de var på vei i en ny retning og at denne klubben begynte å være på vei et sted. Han (Ten Hag) håndterte disiplinen og jeg tenkte da i sommer at han skulle bruke £200 millioner for å ta denne klubben til det neste nivået.

– Jeg synes ikke signeringene har gjort det. Jeg synes han har gjort troppen sterkere, men jeg synes ikke han har gjort troppen bedre. 

– Jeg synes ikke han har bygd et lag som kan utfordre for Premier League-tittelen eller for turneringen de er med i i kveld (onsdag).

KRITISK SCHOLES: Scholes mener Ten Hag ikke har gjort United bedre med årets sommervindu.

Ferdinand om Højlund: – Har tingene du ønsker

På sendingen til TNT Sports snakker Scholes sammen med Rio Ferdinand også om signeringen av Rasmus Højlund.

En signering de roser, samtidig som at de er tydelige på at United kanskje kunne trengt en mer «proven» målscorer, selv om Højlund jo endte opp med å i hvert fall score sitt første i United-trøya onsdag

– Manchester United trengte en målscorer. Men som Scholesy snakket om tidligere, så viser ikke historien hans at han scorer mange mål. Jeg synes han er et utviklingsprosjekt, en som du ønsker å utvikle og bygge.

– Han har egenskaper som dersom du er sjef eller manager ser på og tenker «vet du hva, jeg ville elsket å jobbe med disse egenskapene».  Han har en strålende fysikk,  han er rask , han er aggressiv, han er sterk og ut i fra hva jeg hører, så ønsker han å lære.

– Han har alle tingene som du ønsker. Han kan løpe fra midtbanen og skubbe vekk forsvarerne.

Også Scholes er imponert over Højlund, og maner til tålmodighet.

– Å løpe 100 meter på under elleve sekunder er en styrke, det må det være som en sentral angriper. Men når han kommer dit, kan han holde på ballen og avslutte? Det ville hjulpet.

– Jeg ble imponert over ham da han kom inn mot Arsenal. Jeg tenkte for første gang (på en stund) at vi hadde en som klar for å bruke kroppen sin.

LOVENDE: Ferdinand og Scholes ser lyst på Højlunds fremtid i United.

– Han er en ung spiller og en sterk fyr. Han bruker kroppen sin og er også rask.

– Det vil ta litt tid, vi må være tålmodige. Hans målrekord nå er ikke veldig bra, men han han er nå i en større klubb med et bedre lag og bedre spillere. Det kan forbedre seg. Jeg håper det gjør det.

Højlund maktet i alle fall å finne veien til nettmaskene mot Bayern, så satser vi på at han fortsetter å vise seg frem allerede på lørdag mot Burnley.

Powered by Labrador CMS