TEN HAG OM VALGET AV RASHFORD:

- Han har beklaget og vi er ferdige med saken

Publisert

Erik ten Hag ble grillet på pressekonferansen før kampen mot Wolves med spørsmål rundt Marcus Rashford etter angrepsspillerens nattklubb-besøk i Belfast forrige uke.

Litt over et døgn senere er Rashford å finne i startoppstillingen for United mot Wolves.

I møte med media før kampstart forteller United-manageren at han er ferdig med saken.

- Han ble ikke med i søndagens kamp, han har tatt konsekvensen av det og beklaget seg. Vi er ferdige med saken og går videre.

- Forrige sesong scoret han her og vi vet hva han er kapabel til å gjøre. 

Manageren pratet også om det at Onana er tilbake i laget, bare få dager etter at Kamerun røk ut av Afrikamesterskapet.

- Altay Bayindir gjorde en god debut mot Newport og vi har en god keepergruppe med en tredjemann i Tom Heaton. Onana er tilbake og har holdt rytmen i Afrikamesterskapet. Han spilte mot Tottenham før han dro og er klar for kamp.

United stiller sitt kanskje sterkeste lag siden tidlig i september med flere nøkkelspillere tilbake fra skade. Ten Hag er likevel klar på at flere av spillerne fortsatt har en liten vei å gå når det kommer til å være helt i toppform.

- Jeg liker å ha luksusproblem, fremfor skadetrøbbel. Det gjør at vi kan være kreative med måten vi setter opp laget. Det er noen som fortsatt har litt å ta igjen når det kommer til kamprytme med Martinez, Casemiro og Shaw, men vi stiller et sterkt lag og må finne rytmen og nivået slik at vi kan få med oss et godt resultat. 

Powered by Labrador CMS