Scott McTominay før kampen mot Villa.

- Han er et alternativ i kampen mot Luton

Publisert

Uniteds toppscorer i Premier League så lang denne sesongen, er Scott McTominay. Han står oppført med syv scoringer, hvor det nyligste målet var det avgjørende øyeblikket i forrige helgs 2-1 seier mot Aston Villa. 

Scotten har spilt i 21 av Uniteds 24 kamper i ligaen denne sesongen, hvor han har startet i tolv av dem. Etter at Casemiro returnerte fra skade har det imidlertid blitt færre startellevere på 27-åringen, men Erik ten Hag ser han fortsatt som et alternativ i oppstillingen. 

- Jeg ser ham som et alternativ i hver kamp, sa Ten Hag under sin Matchday Q&A.

- Han spiller veldig bra. Han har scoret mange mål, men han presterer også på andre områder og hjelper laget mye. Så ja, han er et alternativ også i kampen på søndag.

United-spillerne feirer med fansen etter Scott McTominays 2-1-mål mot Aston Villa.
United-spillerne feirer med fansen etter Scott McTominays 2-1-mål mot Aston Villa.

De gode resultatene McTominay har hjulpet United med å oppnå har ført dem til en sjetteplass på tabellen. Manageren er klar for å fortsette å kjempe for å komme høyere opp på tabellen i søndagens kamp.

- Vi vet at (det er lag over oss som må miste poeng), så er vi avhengige av dem. Men det er mange kamper igjen å spille.

Med seier i kampen mot Luton vil United ligge tre poeng bak Tottenham på femte plass, og fem poeng bak fjerde plassen Aston Villa.

Et av Ten Hags mest brukte sitater dette året har vært at hver kamp er en finale. Dette gjentar ham før kampen mot Luton. 

Les hva mer Erik ten Hag sa under Matchday Q&A HER.

Powered by Labrador CMS