ERIKSEN GIR MAINOO BRILJANTE SKUSSMÅL:

– Han er en eksepsjonell spiller

Publisert Sist oppdatert

Kobbie Mainoo har trollbundet noen og enhver den siste tiden. 

En ankelskade satte en effektive stopper for førstelagsfotball de første få månedene av sesongen, men siden han startet bortekampen mot Everton 26. november har Mainoo nytt stor tillit av Erik ten Hag.

Midtbanejuvelens prestasjoner har naturlig nok heller ikke gått upåaktet hen hos lagkamerat Christian Eriksen, som i et intervju regissert av klubben byr på svært gode ord til 18-åringen.

– Jeg er veldig imponert. Heldigvis ser jeg mye av ham også på trening, og jeg liker det han gjør. Han er virkelig en eksepsjonell spiller, forteller dansken.

Mainoo og Eriksen startet sammen på United-midtbanen i 3-2-seieren hjemme mot Aston Villa på Boxing Day, og sistnevnte slo selv også gjennom i ung alder i Ajax.

– Han må bare fortsette å være tilgjengelig og vise seg frem som han har gjort til nå. Så er det selvfølgelig opp til manageren å gi han muligheten til å spille, slik at selvtilliten kan komme som en del av det, fortsetter Eriksen.

Dansken skryter av Mainoos profesjonalitet på trening.

– Måten han har oppført seg rundt oss på førstelaget har vært veldig bra. Jeg tror han er på et godt sted, avslutter Eriksen.

Powered by Labrador CMS