– Han blir bedre for hver dag

Publisert Sist oppdatert

Tidligere United-kaptein Antonio Valencia har i et intervju med klubbmedia snakket varmt om Alejandro Garnacho og utviklingen til argentineren det siste året.

– Garnacho har hevet nivået sitt. Han blir bedre for hver dag, sier Valencia.

– Jeg liker ham, og fansen ønsker å se ham spille, fortsetter han.

FORNØYD MED GARNACHOS UTVIKLING: Antonio Valencia mener Garnacho blir bedre for hver dag som går.

Garnacho startet sesongens to første kamper, uten å imponere nevneverdig, før han ble plassert på benken mot Forest og Arsenal.

Mot Arsenal kom han imidlertid inn og var kun millimetere fra å sende United i føringen da målet ble annullert for offside.

Siste tellende nettkjenning er derfor mot Wolves mot slutten av forrige sesong - en kamp Valencia var til stede på.

– Alle ønsket å se han komme inn. Vi visste at han kom på etter å ha vært ute med skade, men han kom veldig bra inn i kampen.

– Han tok banen med mye energi, han endret kampbildet, fordi han kom inn for å skape press og det er hva laget trengte. Jeg liker hvordan han kom innpå. Så, som supporter av klubben, var jeg veldig glad for å se ham på banen.

OFTE GOD SOM INNBYTTER: Alejandro Garnacho har først og fremst vist seg frem når han har kommet inn fra benken. Tre av tre Premier League-scoringer har så langt kommet som innbytter.

Spørsmålet er når argentineren også kan utgjøre en stor forskjell fra start.

– La oss håpe han er tilbake på det nivået snart og kan spille noen utrolige kamper, fordi vi trenger ham, avslutter Valencia.

Powered by Labrador CMS