Bruno Fernandes etter 2-2 mot Liverpool. Hilser til fansen.

– Hadde keeper reddet kunne det også blitt rødt kort

Publisert Sist oppdatert

Se intervjuet på video nederst.

Det var mange United-supportere som var glade da United nok en gang ødela for Liverpool, men for Erik ten Hag og spillerne var det ikke bare glede. En tredje tapt ledelse på en uke har ødelagt mye.

Bruno Fernandes var også inne på det da han ble intervjuet av Viaplay etter kampen.

– Vi har vært for mye opp og ned denne sesongen. Ja, vi har vist noe av vårt beste, men også noe av vårt verste. Vi har ikke klart å levere stabilt godt nok på det nivået vi ønsker å være.

– Så vet vi hva vi er kapable til, spesielt på hjemmebane, men igjen så ga vi det bort i denne kampen. For tredje gang denne uka. Vi burde hatt ni poeng etter disse tre kampene, så det er vi veldig skuffet over.

– Vi får bare ta med oss det beste fra kampen, og forstå at vi kan gjøre fantastiske ting når vi leverer på vårt høyeste nivå.

Han scoret selv det viktige 1-1-målet.

– Jeg er veldig fornøyd med det.

–  Det var ikke enkelt. Ja, målet var tomt, men må skyte på direkten. Ballen kommer også fra siden slik at det ikke er så enkelt for en høyrefot. Den kan lett gå utenfor (...), men hvis keeper reddet var han også på utsiden av 16-meter, slik at det da kunne blitt rødt kort, sa United-kapteinen.

Se intervjuet på video her:

Powered by Labrador CMS