MANCHESTER EVENING NEWS:

– Hadde aldri blitt hentet til klubben for de summene under ledelse av Wilcox

Publisert

Med Dan Ashworth i karantene ser det enn så lenge ut til at Jason Wilcox får det fremste ansvaret på overgangsmarkedet i sommer, selv om det på et møte nylig ble uttrykt optimisme rundt et mulig gjennombrudd i forhandlingene med Newcastle.

Wilcox, den tidligere akademitoppen til byrival Manchester City, har et særdeles godt rykte i Fotball-England, og han blir av flere beskrevet som en «tøff forhandler» som ikke er redd for å forlate handlinger eller skuffe folk, dersom han mener det er til det beste for klubben han jobber i.

Ifølge Tyrone Marshall i Manchester Evening News har overgangene til Antony og Casemiro, begge hentet til klubben i 2022, blitt brukt som eksempler på avtaler Wilcox «aldri ville latt gå gjennom».

Wilcox har ifølge Marshall blitt observert med Erik ten Hag gjentatte ganger på Carrington, og de to skal allerede ha rukket å bli godt kjent. Han skal også ha vært til stede under en treningsøkt sammen med både Sir Jim Ratcliffe og Sir Dave Brailsford.

The Telegraph skrev for snaue to uker siden at Wilcox skal bruke de siste ukene av sesongen på å gjøre en analyse av Ten Hag og resten av spillergruppen. Han er per nå det viktigste bindeleddet mellom INEOS og den sportslige ledelsen i klubben.

De siste ukene har flere engelske medier skrevet at det er ventet storopprydning i Manchester United i løpet av sommerens overgangsvindu.

Powered by Labrador CMS