Alejandro Garnacho feirer med landslagslagkameratene Ángel Di María og målscorer Lautaro Martínez. Argentina 2-0 Peru, 29. juni 2024.

STARTET SIN FØRSTE TELLENDE LANDSKAMP:

Garnacho & co videre som gruppevinnere

Publisert

Alejandro Garnacho var ubenyttet innbytter i de to første Argentina-kampene i Copa América, men Argentina var sikret avansement før den siste kampen mot Peru, og det gjorde at landslagssjef Lionel Scaloni valgte å gjøre flere endringer.

Blant annet ble Lisandro Martínez hvilt, mens Garnacho var inne i startelleveren.

Argentina vant 2-0 etter to scoringer av L. Martínez. Dessverre for Lisandro så snakker vi om Lautaro Martínez, for United-midtstopperen ble sittende på benken hele kampen.

Utenom noen minutter i en allerede avgjort VM-kvalifiseringskamp mot Bolivia, så var dette den første tellende kampen han spilte for landet sitt (han har mest vært på banen i privatlandskamper). Han ble byttet ut i kampens 66. minutt, på stillingen 1-0.

Lionel Messi tar Alejandro Garnacho i handa etter at sistnevnte ble byttet ut i Copa América-kampen mot Peru, 29. juni 2024.
Alejandro Garnacho kom inn i startelleveren, Lionel Messi gikk ut. Her tar de hverandre i handa etter at Garnacho ble byttet ut mot Peru.

Vi har lest fem ulike spillerbørser, og Garnacho ender opp med både femmere, seksere og en sjuer, men selv argentinske TyC Sports som endte opp med en femmer, skriver også i en annen artikkel at Garnacho fikk folk opp fra setene sine når han hadde ballen. Det virker som om han har klart seg helt respektabelt, men han er nok fort tilbake på benken fra start i sluttspillet.

Argentina skal i kvartfinalen møte laget som kommer på andreplass i gruppe B, noe som trolig vil være Ecuador eller Mexico. Canada gikk videre som gruppetoer, og møter trolig Venezuela i kvartfinalen.

Garnacho fyller for øvrig 20 år på mandag.

Powered by Labrador CMS